Процедура при рекламация

Уважаеми потребители,

Настоящата процедура е разработена в съответствие с Раздел VIII от Общите условия за продажба на стоки чрез онлайн магазина на „ИВЕЛ ПРО“ ЕООД, като основната й цел е да Ви улесни, в случай че се наложи да предявите рекламация за закупена от Вас стока. Основанията за предявяване на рекламация са следните: 

  • стоката има фабричен дефект
  • стоката не отговаря на обявените характеристики.
  • изпратен е грешен артикул.

При констатиране на което и да е от посочените обстоятелства, моля следвайте конкретно посочените в настоящата процедура стъпки:

Стъпка 1. За да ни уведомите, че искате да върнете поръчани от Вас артикули се свържете с нас на посочените в настоящата процедура телефони или имейл адрес, а именно:

  • Телефони: 0894 312 319 или 0897 299 525;
  • Имейл адрес: office@ivel-co.eu;

Стъпка 2. Формулярът за рекламация – Приложение 4 към Общите условия е достъпен на нашия уебсайт и може да го изтеглите от ТУК: Формуляр за рекламация

Стъпка 3. След като се запознаете със съдържанието на формуляра, нанесете исканата информация и прикрепите посочените приложения. Преди да пристъпите към следващата стъпка се уверете, че сте се подсигурили с копие на всички документи и приложения.

Стъпка 4. Молим Ви да изпратете формуляра и приложенията към него по един от посочените способи.

Стъпка 5. След като представител на „ИВЕЛ ПРО“ ЕООД  се свърже с Вас и Ви посочи конкретен адрес, молим Ви да изпратите стоката по рекламация. 

Стъпка 6. След като специалистите на „ИВЕЛ ПРО“ ЕООД са удостоверили причините за рекламираната стока, в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, Вие ще бъдете обезщетен, според избрания от Вас способ.

 

Уважаеми потребители,

Независимо, че в раздел Раздел VIII от Общите условия има подробно поместена информация относно реда и условията за рекламиране на стоката, Молим да имате предвид следното:

 

Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на „ИВЕЛ ПРО“ ЕООД, няма да бъдат приемани.

 

Върнати пратки и наложени платежи, изпратени с куриеска фирма, различна от „Еконт Експрес“ ООД, влизат в нарушение на Общите условия на „ИВЕЛ ПРО“ ООД и няма да бъдат приемани!

 

Не се приемат за връщане продукти, по които има физически промени, изменения в целостта им, следи от употреба, наранявания, драскотини, удари и т.н. 

 

 

От екипа на „ИВЕЛ ПРО“ ЕООД

Споделете
Безплатна доставка

при поръчка в сайта над 200 лв.

Право на връщане и замяна

14 (четиринадесет) работни дни

Гаранция на обувки

1 (един) месец

Сигурно плащане

Банков превод и наложен платеж