Доставка и плащане

III. ДОСТАВКА, СРОКОВЕ

1. При наличност на продукта, доставката ще се изпълнява в рамките на 1 /един/ работен ден от датата на поръчката. В случай, че потребителят е заявил плащане по банков път, срокът ще се изчислява считано от датата, на която е заверена банковата сметка на продавача.

2. При липса на даден продукт в складовата ни и търговска мрежа, доставката ще се реализира не по късно от 20 дена, считано от датата на поръчката и потвърждението.

3. Всички доставки се извършват единствено от куриерска фирма “Еконт Експрес” ООД.

4. Доставката се извършва до посочения от Вас адрес.

5. Доставката на стоки по рекламация и гаранции ще се реализира в сроковете специфицирани в съответните раздели на настоящите общи условия.

6. Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

  • Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на “ИВЕЛ ПРО” ЕООД ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.
  • Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен.
  • Погрешен телефон за връзка с клиента.
  • Наличие на техничка грешка в изписването на характеристиките на продуктите , в това число и на цените.

IV. ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

1. Разходите за доставка на закупените стоки се калкулират единствено съобразно теглото им и без значение от местоположението на доставката на територията на България и СЕ ЗАПЛАЩАТ НА КУРИЕРА В МОМЕНТА НА ДОСТАВКА.

2. За доставки, за които е заявен наложен платеж, потребителят следва да заплати такса в размер на 1,2 % от инкасираната сума.

3. Доставката за страната на закупена стока за сума над 200 лв. /двеста лева/ е  БЕЗПЛАТНА,  клиентът трябва единствено да заплати такса за Наложен платеж определена по предходната точка.

V. МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

1. Извършване на плащане на заявената стока, чрез наложен платеж (при получаване на стокaта), като в този случай потребителят заплаща цялата дължима сума на куриера, определен съгласно т. 3 от раздел III на тези Общи условия, при получаване на поръчката;

2. Извършване на плащане чрез банков превод. При такъв избор на плащане потребителят ще получи номер на банкова сметка, по която да се направи превода. Плащането се счита за извършено в деня, в който е заверена банковата сметка на продавача.

Споделете
Безплатна доставка

при поръчка в сайта над 200 лв.

Право на връщане и замяна

14 (четиринадесет) работни дни

Гаранция на обувки

1 (един) месец

Сигурно плащане

Банков превод и наложен платеж