За нас

Ивел-Ко ЕООД

„Ивел ПРО“ ЕООД е основана на 14.05.2008 г. с основна дейност – Производство на работно и униформено облекло, като през годините, следвайки своя естествен път на развитие, допълнихме дейностите ни с Търговия с работни облекла, работни обувки и предпазни екипировки по охрана на труда, търговия с почистващи препарати и хигиенно-санитарни материали, както и производство на памучни парцали за почистване.

Фирма „Ивел ПРО” ЕООД е вписана в Търговския реги стър през 2008 г. с ЕИК 206446673, регистрирана по ЗДДС на 30.07.2008 г. с ДДС №BG206446673. Седалището и адреса на управлението се намира в гр.Нови Пазар, ул.”Цар Освободител” №38. Търговския обект се намира в гр.Шумен, бул. „Мадара” 9 .

Фирмата разполага със собствена складова база от 1000 кв.м. в гр. Нови пазар, офиси и шоурум в гр. Шумен. През м. Май 2018 г. открихме нов Шоурум на територията на гр. Шумен, следвайки политиката ни на създаване на мрежа от такива обекти на територията на страната.
Наскоро придобихме и шивашко предприятие в Шумен с капацитет от 100 работни места за нуждите на нашите клиенти, които желаят доставка на работно облекло по поръчка.

„Ивел PRO“ разполага с персонал от 20 човека, като планираме броят на заетите да расте, в пряка зависимост от нарастващите нужди на нашите клиенти.

Основен наш партньор – доставчик е фирма „Ардон“ – Чехия, работим успешно с доставчици от Великобритания, Италия, Германия, Турция, както и от Азия.
От няколко години организираме и собствен регулярен контейнерен внос.

През 2013 г. създадохме собствено производство на бели и цветни памучни парцали, като капацитета ни достига 25 тона/месечно.

Неизменна част от портфолиото ни са и хигиенно-санитарните материали, които фирмата предлага- кухненски ролки, тоалетни хартии, кърпи за ръце, диспенсери, торби за смет, четки, мопове, комплекти за почистване и други.

„Ивел ПРО“ успешно реализира своята продукция на българския и външния пазар, като разполагаме със собствени транспортни средства и осигуряваме гъвкав логистичен сервиз. През 2017-та и 2018-та година фирмата ни беше избрана и успешно изпълни десетки Проекти по оперативна програма“ Развитие на човешките ресурси“ на Европейския социален фонд.

Предлагаме пълната гама продукти на марките 3М/включително Peltor/, Drӓger, ATG,  Ardon, Honeywell, Univet, Kratos safety, Sundström, Portwest, Schubert и много други.

През Август 2017 г. фирмата ни придоби сертификат ISO 9001:2015 „Система за Управление на качеството“ , като избрахме международно акредитиран сертифициращ орган за партньор, в лицето на LRQA. 

Политика за качество - Ивел-Ко

Към политиката за качество

Споделете
Безплатна доставка

при поръчка в сайта над 200 лв.

Право на връщане и замяна

14 (четиринадесет) работни дни

Гаранция на обувки

1 (един) месец

Сигурно плащане

Банков превод и наложен платеж